Blog

Laminace obočí je jednou z nejvyhledávanějších úprav obočí v kosmetických salónech. Tato exkluzivní metoda narovná a zkrotí neposlušné obočí. Zafixuje jej, zvýrazní, vyplní a dokonale narovná. Vykouzlí jednotné a plné obočí, které opticky zvětší objem a jakoby se zahustí.

Takhle vypadá mládnutí s obličejovou jógou v praxi. Během včerejší lekce jsme se učily, trénovaly, povídaly si a hodně se spolu nasmály, bylo fajn. Chcete to také zkusit? Ozvěte se.

Byla to fuška, ale teď už se rekonstrukce blíží do finále. 🥳 Od pondělí 29. listopadu vás tak budu moci přivítat ve zbrusu novém studiu. Těším se na vás! 🤩

S radostí vám oznamuji, že od čtvrtka opět mohu (a budu) mít otevřeno. 🥳 🎉 Objednávky ale přijímám už nyní. 😉

Opět zavřeno

21.10.2020

je to tu znovu. S ohledem na aktuální nařízení Vlády České republiky jsem od 22. října nucena zavřít své kosmetické studio. 😔

O tom, co je to lash lifting a lash botox, jsem se rozepsala začátkem roku v tomto článku. Nyní je na čase vám ukázat, jak celá procedura probíhá. Pozvala jsem si k sobě do kosmetického studia kamarádku Aničku a pořídila video, které celé to kouzlení s řasami zachycuje. Koukněte sami a pak se třeba rovnou objednejte. ;-)

Zdravím všechny moje zákazníky a zákaznice. Ráda bych vám touto cestou poděkovala za vaši trpělivost a moc se těším na brzká červencová setkání u mne ve studiu.